VERZENDING

Kies de gewenste verzendmethode. Als je op werkdagen voor 17:00 besteld sturen we het dezelfde dag nog op en heb je jouw fashion items met een beetje geluk de volgende dag al in huis. Extra leuk: bij een bestelling vanaf € 74,98,- is het versturen van je pakketje bij ons gratis!

* Dit is de geschatte levertijd na het versturen van de bestelling. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele vertragingen en of zoekgeraakte pakketten.

BEZORGING

De bezorgkosten zijn afhankelijk van het land van bestemming en de bezorg methode. Voor Nederland is dit €5,95. De verzendkosten worden berekend na de verrekening van eventuele korting als gevolg van acties, productkortingen of waardebonnen en kortingscodes.
Na het plaatsen van jouw bestelling ontvang je automatisch via de door jouw doorgegeven mailadres de track and trace code waarmee je jouw pakketje kunt volgen. Onze pakketten worden geleverd door PostNL.


GRATIS AFHAAL OPTIE IN SITTARD

Afhalen is mogelijk, tussen 09:00 en 17:00, op de eerstvolgende woensdag of vrijdag na het plaatsen van je bestelling.

De 14 dagen retourrecht gaan vanaf het moment van betaling in*. Word de bestelling later dan deze 14 dagen opgehaald heeft de consument geen recht meer om te ruilen/retourneren.

*Bij het afrekenen met Klarna gaan de 14 dagen retour termijn in vanaf het moment van aanmaken van de Factuur (De bestelling)

ADRES

Addict2fashion HQ
Rijksweg Noord 2
6131 CL Sittard
Nederland

MEER INFO?

Je mag ons altijd mailen indien je vragen hebt, we're here for you! Dit kan naar: Info@addict2fashion.com.