Ons streven is dat je tevreden bent met alles wat je shopt bij Addict2fashion.com. Mocht een artikel toch helaas niet aan je verwachtingen voldoen of niet passen, dan kun je altijd binnen 14 dagen na ontvangst retourneren* let op kies jij voor een postnl afhaallocatie dan gaan jouw 14 dagen retourrrecht in vanaf datum dat je pakket bezorgd is bij het desbetreffende afhaal locatie punt. Zorg dus dat deze tijdig wordt afgehaald. (op eigen kosten en in de originele verpakking) naar het onderstaand adres.

let op: er gelden andere voorwaarden voor sale items. 

ADRES

Addict2fashion
Rijksweg Noord 2
6131CL Sittard
Nederland

Vergeet niet je orderbevestiging bij je retour te voegen, deze heb je eerder ontvangen bij je bestelling. Je kunt je online aankopen ook terugbrengen in onze Store in Sittard. Wanneer wij je retour in ontvangst nemen zorgen wij dat deze bij de webshop afdeling terecht komt. Hier wordt deze binnen 14 dagen verwerkt.

*Bewaar het retourbewijs goed, totdat wij jouw retourzending verwerkt hebben. Zonder het retourbewijsje wordt er geen onderzoek opgestart naar vermiste retouren. Houd er dus rekening mee dat bewijs van verzending met track & trace code een vereiste is om in aanmerking te komen voor terugbetaling. 

Zonder bewijs van verzending met tracking code worden zoekgeraakte zendingen niet gecrediteerd. Versturen van brievenbus post is altijd op eigen risico!

RETOURVOORWAARDEN*

- Het artikel is voorzien van ons label en is onbeschadigd en niet gedragen/gewassen en dient ook geen     
  parfum geur of make-up vlek te hebben (passen mag natuurlijk altijd)
- Afgeprijsde artikelen nemen wij niet retour
- Accessoires / Schoenen nemen wij niet retour
- De kosten voor het retourneren zijn voor de afzender.

KLACHTEN


Mocht er bij het leveren van een bestelling iets mis zijn met het artikel dient dit op de dag van ontvangst gemeld te worden. Klachten die hierna gemeld worden, zullen niet behandeld worden.
Klachten die ontstaan in een artikel na gebruik kan altijd gemeld worden mits er fotografisch bewijs bij zit.

GRATIS PICK UP OPTIE IN STORE SITTARD

Bij het kiezen voor de optie "Pick up in Store" hangt de bestelling de eerst volgende werkdag klaar voor de consument na het plaatsen van de bestelling. De 14 dagen retourrecht gaat in vanaf het moment dat je bestelling geplaatst wordt. Word de bestelling later dan deze 14 dagen opgehaald heeft de consument geen recht meer om te ruilen/retourneren.

Pick up locatie:
Rijksweg Noord 2, 6131CL Sittard

MEER INFO?

Je mag ons altijd mailen indien je vragen hebt, we're here for you! Dit kan naar: Info@addict2fashion.com. Ook kun je ons bereiken via onze Bel/WhatsApp-service (tijdens openingsuren) +31 651779347.

NIET GOED = GELD TERUG GARANTIE.*

*Momenteel gelden er andere regels in Store dan online. In Store kan men enkel ruilen of een tegoedbon krijgen. Momenteel krijg je in de winkel geen geld terug.
Online krijg je het geld terug mits er aan de retourvoorwaarden word voldaan.