Ons streven is dat je tevreden bent met alles wat je shopt bij Addict2fashion.com. Mocht een artikel toch helaas niet aan je verwachtingen voldoen of niet passen, dan kun je altijd binnen 14 dagen na ontvangst retourneren* let op kies jij voor een postnl afhaallocatie dan gaan jouw 14 dagen retourrrecht in vanaf datum dat je pakket bezorgd is bij het desbetreffende afhaal locatie punt. Zorg dus dat deze tijdig wordt afgehaald. Retourneren is op eigen kosten en moet in de originele verpakking geretourneerd worden naar het onderstaand adres.

let op: er gelden andere voorwaarden voor sale items. 

ADRES

Addict2fashion
Rijksweg Noord 2
6131CL Sittard
Nederland

Vergeet niet je orderbevestiging bij je retour te voegen, deze heb je eerder ontvangen bij je bestelling. Een retour wordt binnen 14 werkdagen verwerkt.

*Bewaar het retourbewijs goed, totdat wij jouw retourzending verwerkt hebben. Zonder het retourbewijsje wordt er geen onderzoek opgestart naar vermiste retouren. Houd er dus rekening mee dat bewijs van verzending met track & trace code een vereiste is om in aanmerking te komen voor terugbetaling. 

Zonder bewijs van verzending met tracking code worden zoekgeraakte zendingen niet gecrediteerd. Versturen van brievenbus post is altijd op eigen risico!

RETOURVOORWAARDEN*

- Het artikel is voorzien van ons label en is onbeschadigd en niet gedragen/gewassen en dient ook geen     
  parfum geur of make-up vlek te hebben (passen mag natuurlijk altijd)
- Afgeprijsde artikelen nemen wij niet retour
- Accessoires / Schoenen nemen wij niet retour
- De kosten voor het retourneren zijn voor de afzender.

KLACHTEN


Mocht er bij het leveren van een bestelling iets mis zijn met het artikel dient dit op de dag van ontvangst gemeld te worden. Klachten die hierna gemeld worden, zullen niet behandeld worden.
Klachten die ontstaan in een artikel na gebruik kan altijd gemeld worden mits er fotografisch bewijs bij zit.

GRATIS RETOUR OPTIE IN SITTARD

Retourneren op het hoofdkantoor kan iedere woensdag en vrijdag tussen 9:00 en 17:00.

De 14 dagen retourrecht gaan vanaf het moment van betaling in*. Word de bestelling later dan deze 14 dagen opgehaald heeft de consument geen recht meer om te ruilen/retourneren.

*Bij het afrekenen met Klarna gaan de 14 dagen retour termijn in vanaf het moment van aanmaken van de Factuur (De bestelling)

MEER INFO?

Je mag ons altijd mailen indien je vragen hebt, we're here for you! Dit kan naar: Info@addict2fashion.com. 

NIET GOED = GELD TERUG GARANTIE.*