RETOURNEREN

Ons streven is dat je tevreden bent met alles wat je shopt bij Addict2fashion.com. Mocht een artikel toch helaas niet aan je verwachtingen voldoen of niet passen, dan kun je altijd binnen 14 dagen na ontvangst retourneren* (op eigen kosten en in de originele verpakking) naar het onderstaand adres.

ADRES

The Store Addict2fashion
Rijksweg Noord 2
6131 CL Sittard
Nederland

Vergeet niet je orderbevestiging bij je retour te voegen, deze heb je eerder ontvangen bij je bestelling. Je kunt je online aankopen ook terugbrengen of ruilen in onze Store (Sittard). Wanneer wij je retour in ontvangst nemen, krijg je het bedrag binnen 14 dagen op je rekening teruggestort.

RUILEN

Wil je jouw item ruilen voor een andere maat? Meld je retour aan door een mail te sturen aan info@addict2fashion.com en vermeld daarin je naam, ordernummer, product en rekeningnummer. Vervolgens kun je de retour (op eigen kosten) terug sturen en het nieuwe item opnieuw bestellen in de juiste maat.

Zonder bewijs van verzending met tracking code worden zoekgeraakte zendingen niet gecrediteerd. Versturen van brievenbus post is altijd op eigen risico!

RETOURVOORWAARDEN*

- Het artikel is voorzien van ons label en is onbeschadigd en niet gedragen/gewassen en dient ook geen     
  parfumgeur of make-up vlek te hebben (passen mag natuurlijk altijd)
- Afgeprijsde artikelen nemen wij niet retour
- Accessoires / Schoenen nemen wij niet retour
- De kosten voor het retourzenden zijn voor de afzender.

KLACHTEN


Mocht er bij het leveren van een bestelling iets mis zijn met het artikel dient dit op de dag van ontvangst gemeld te worden. Klachten die hierna gemeld worden, zullen niet behandeld worden.
Klachten die ontstaan in een artikel na gebruik kan altijd gemeld worden mits er fotografisch bewijs bij zit.

GRATIS PICK UP OPTIE IN STORE SITTARD

Bij het kiezen voor de optie "Pick up in Store" hangt de bestelling de volgende dag klaar voor de consument na het ontvangen van de betaling. De 14 dagen retourrecht gaan vanaf het moment van betaling in. Word de bestelling later dan deze 14 dagen opgehaald heeft de consument geen recht meer om te ruilen/retourneren.

MEER INFO?

Je mag ons altijd mailen indien je vragen hebt, we're here for you! Dit kan naar: Info@addict2fashion.com. Ook kun je ons bereiken via onze Bel/WhatsApp-service (tijdens openingsuren) +31 651779347.

NIET GOED = GELD TERUG GARANTIE.*

*Momenteel gelden er andere regels in Store dan online. In Store kan men enkel ruilen of een tegoedbon krijgen. Momenteel krijg je in de winkel geen geld terug.
Online krijg je het geld terug mits er aan de retourvoorwaarden word voldaan.